MANCARE DE CONOPIDA

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 conopida mai mare
  • 1-2 cepe
  • 500g rosii
  • 100 ml ulei
  • patrunjel verde
  • sare.

Mod de preparare

Desfacem conopida in buchetele mici, o punem la fiert. Dupa ce fierbe se lasa la scurs. Intro cratita punem uleiul in care calim ceapa, adaugam rosiile curatate de samburi si pielite, apoi adaugam conopida, verdeata si sarea. Se lasa la fiert la foc mic sa se moaie rosiile. Aceasta mancare se serveste calda sau rece.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise