Bucatile de carne de curcan se spala si se inabusa intr-un vas cu ulei cu putina supa. Se adauga apa pentru fierbere, cat sa acopere carnea. Ceapa curatata, spalata, taiata marunt se pune la fiert cu sare, in vasul cu carne. Se fierbe carnea pana cand este bine patrunsa. Faina cernuta se desface in putina supa si se toarna in vasul cu carne. Ciupercile se scurg, se taie lamele si se soteaza in tigaie, in 1/2 din cantitatea de unt, apoi se adauga in vasul cu carne. Se continua fierberea (inabusit) pina ce scade lichidul, formandu-se un sos. Se adauga restul de unt, se potriveste gustul de sare si piper. Se serveste portia de curcan cu ciupercile si sosul corespunzator.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise