Mancare de dovlecei cu ou si cascaval

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 dovlecei
  • 1 ceapa
  • 1 rosie mare
  • 3-4 oua
  • 3 catei de usturoi
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • cascaval

Mod de preparare

Dovleceii ii curatam de coaja si ii taiem cuburi.

Ceapa o curatam si o tocam marunt.

Rosiile le decojim si le taiem bucatele mici.

Intr-o tigaie punem uleiul la incins.

Adaugam ceapa, rosiile si le inabusim vreo 3 minute.

Punem apoi bucatile de dovlecei si picuram putina apa, dar foarte putina ca lasa si dovleceii.

Acoperim cu un capac si lasam sa se pregatesca la foc potrivit.

Batem ouale spuma si cand legumele sunt bine patrunse iar mancarea este scazuta le turnam in cratita.

Invartim si lasam sa se faca bine si ouale.

Condimentam cu sare si piper, iar la final punem usturoiul curatat si pisat.

Tragem cratita, presaram cascaval ras, apoi acoperim cu capac pentru a se topi.

Sa aveti pofta!!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise