Mancare de fasole galbena

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • -2 borcane de fasole galbena Green Gold (Ungaria)
  • -1 ceapa
  • -1 lingura de pasta de ardei
  • -250 ml de suc de rosii
  • -1 capatana de usturoi
  • -1 legatura de marar
  • -2 lingurite de Secretul gustului
  • -sare

Mod de preparare

Se curata ceapa, se toaca si se prajeste in ulei pana devine aurie. Se desface fasolea, se scurge de apa si se spala bine cu apa rece. Se pun peste ceapa doua cani de apa, dupa care se pune fasolea. Cand fasolea a fiert se pune lingura de pasta de ardei, sucul de rosii, usturoiul taiat feliute si cele 2 lingurite de Secretul gustului. Lasam sa mai fiarba 5 minute dupa care punem sare , stingem focul si punem mararul tocat fin.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise