Mancare de fasole galbena

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • -2 borcane de fasole galbena Green Gold (Ungaria)
  • -1 ceapa
  • -1 lingura de pasta de ardei
  • -250 ml de suc de rosii
  • -1 capatana de usturoi
  • -1 legatura de marar
  • -2 lingurite de Secretul gustului
  • -sare

Mod de preparare

Se curata ceapa, se toaca si se prajeste in ulei pana devine aurie. Se desface fasolea, se scurge de apa si se spala bine cu apa rece. Se pun peste ceapa doua cani de apa, dupa care se pune fasolea. Cand fasolea a fiert se pune lingura de pasta de ardei, sucul de rosii, usturoiul taiat feliute si cele 2 lingurite de Secretul gustului. Lasam sa mai fiarba 5 minute dupa care punem sare , stingem focul si punem mararul tocat fin.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise