Mancare de fasole verde

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 900 g pastai tinere de fasole;
  • 50 ml ulei;
  • 2-3 cepe;
  • 350 g rosii sau suc de rosii;
  • 1 lingurita boia iute
  • usturoi pisat;
  • patrunjel;
  • sare; piper.

Mod de preparare

Se indeparteaza capetele pastailor si se taie bucati de 3-4 cm lungime. Se pune fasolea intr-o oala cu apa clocotita. Se da in clocot si se fierbe, apoi se scurge.

Intre timp, se incinge uleiul intr-o cratita si se caleste ceapa. Se adauga rosiile si boiaua, apoi se adauga fasolea verde. Se fierbe incet 10-15 minute, cu cratita acoperita cu un capac, apoi se adauga usturoiul si patrunjelul.

Se asezoneaza cu sare si piper si se serveste ornata cu patrunjel tocat si presarata cu putina boia dulce.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise