Mancare de ficatei cu kaizer

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr ficatei de pui
  • 5 felii kaizer
  • 3 cepe mari
  • 300 gr rosii in suc propriu
  • 1 catel de usturoi
  • 3 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita busuioc uscat
  • 5 linguri de vin rosu
  • marar verde

Mod de preparare

Ficateii ii punem 10 minute in apa rece sa mai iese din sange, ii spalam si ii punem intr-o sita la scurs.

Ceapa o curatam si o tocam marunt.

Kaizerul il taiem fasii pe lung.

Intr-o tigaie incingem uleiul, punem bucatile de kaizer si le rumenim usor.

Adaugam ceapa, o lasam 2 minute la inabusit apoi turnam 1/2 cana cu apa, acoperim tigaia si lasam sa se inmoaie ceapa putin.

Ficateii ii tragem separat intr-o tigaie antiaderenta, fara ulei, apoi ii punem peste ceapa dar si busuiocul.

Lasam sa scada la foc potrivit, apoi tocam rosiile si le incorporam.

Condimentam cu sare si piper dupa gust.

Cand mancarea este gata, punem vinul, usturoiul curatat si taiat feliute.

Mai lasam pe foc 1 minut apoi tragem tigaia deoparte.

Spalam niste marar verde, il tocam si il presaram deasupra.

Mai lasam 5 minute acoperita mancarea pentru a lua din aroma mararului apoi este gata pentru servit.

Pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise