Mancare de legume cu sunca afumata

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 3 linguri ulei
  • 1 ceapa mare
  • 1 ardei verde
  • 1 ardei rosu
  • 4 cartofi
  • 4 rosii
  • 100 g sunca afumata
  • 4 oua
  • 150 g smantana
  • 100g cascaval

Mod de preparare

Ceapa taiata marunt se caleste in cele ulei, dupa care se adauga ardeii taiati fasii, se la la foc mic timp de 2-3 minute, dupa care se adauga cartofii taiati cubulete mici, se se mai adauga o cescuta cu apa si se lasa inca 5 minute, dupa care se adauga sunca afumata plus rosiile decojite si taiate cubulete si se mai lasa la foc mic 20 de minute.

Dupa aceea, aceasta compozitie se rastoarna intr-o tava, deasupra se pun ouale amestecate cu smantana si cascavalul ras. Se baga la cuptor la foc mic pentru 25 de minute. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise