Mancare de limba cu masline

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 bucata limba de minzat
  • 1 ceapa mare
  • 1 l suc de rosii
  • 2 linguri de faina
  • 150 ml vin alb
  • 200 g masline negre
  • ulei, sare, piper, foi de dafin

Mod de preparare

Se fierbe limba in oala cu presiune in apa cu sare si piper .

Se scoate, se raceste si se dezgoleste de pielita alba ( daca e fiarta bine, imediat se desface, mai bine zis se exfoliaza )

Se prajeste ceapa 1 minut , se stinge cu sucul de rosii frecat cu faina , se adauga vinul, cam 350 ml de supa in care a fiert limba, maslinele si condimentele si se desarta intr-un vas ceramic dupa care se da la cuptor 30 minute, pina se alege uleiul deasupra.

Este foarte gustoasa aceasta mincare rece, pofta buna !

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise