Mancare de naut turcesc

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Naut
  • carne de vaca sau porc taiata cuburi
  • ulei
  • bulion si verdeata
  • ceapa uscata sau verde.

Mod de preparare

Se spala nautul si se pune la fiert, dupa care se schimba apa si se mai fierbe bine pana se inmoaie. Separat se caleste ceapa cu carne si bulion si se stinge cu apa de la naut. Dupa ce s-a fiert nautul bine se pune continutul care s-a preparat separat, si se mai lasa inca 15 minute la foc mic. Cand s-a stins focul se adauga verdeata. Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise