MANCARE DE PASTE CU LEGUME SI SOS

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Nu trebuiesc ingrediente cantarite, folositi paste si legume cate aveti la indemana.
  • Aveti ocazia sa scapati de pungile de paste incepute de prin camara. Nu conteaza forma lor, abia e mai frumos daca au forme variate. Conteaza insa timpul de fierbere indicat, sa fie pt toate tipurile de paste acelasi timp de fierbere.
  • Legume: ceapa, ardei, morcovi, pastarnac, frunze de patrunjel, busuioc.
  • Mai avem nevoie de: ulei, pasta de rosii(ori rosii), sare, vegeta, piper.

Mod de preparare

Se fierb paste de diferite forme respectand timpul de fierbere de pe ambalaj. Se clatesc cu apa rece. Separat, in putin ulei se caleste zarzavatul: ceapa taiata pestisori, ardei taiat fasii, morcov(razuit), pastarnac(razuit), condimentam cu sare, piper, vegeta si neaparat busuioc. Fierbem in putina apa, cand sunt fierte morcovul si pastarnacul, adaugam pasta de rosii, fierbem sa obtinem un sos. Asezam pastele intrun castron si punem sosul peste ele. Se decoreaza cu verdeata.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise