MANCARE DE PRAZ CU CARNE

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Se poate pregati si fara carne.Este la fel de delicios.
  • 500 g carne de porc,amestec porc si vita sau de pasare
  • 8-9 fire de praz
  • 2 cepe
  • 2-3 linguri ulei
  • pasta de tomate
  • 2-3 linguri unt
  • faina sau digesta praf
  • sare,piper,condimente
  • 100-200 g masline
  • un varf de lingurita miere de albine sau zahar
  • felii de lamaie

Mod de preparare

Firele de praz se curata si se foloseste numai partea alba,care se taie in bucati de 3-4 cm.Se oparesc putin in apa clocotita,se scurg si se trec un pic prin ulei incins pentru a -si schimba putin culoarea in auriu.

Ceapa se toaca si se inabuse impreuna cu carnea.Se mai toarna din cand in cand apa fierbinte sau supa de carne.Se lasa sa fiarba pana se inmoaie totul,se adauga rosiile,pasta de tomate,masline,se potriveste de sare,piper,condimente.Se adauga si 1-2 lingurite de digesta praf sau faina pentru a se ingrosa sosul si mierea sau zaharul.

Se adauga si felii de lamaie si se introduce cateva minute la cuptor ca sa mai scada sosul.Se adauga untul si se serveste fierbinte.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise