Mancare de pui cu marar

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg pulpe de pui (sau orice bucati de pui dupa preferinta)
  • 3 cepe
  • 500 g marar
  • 1 lingura cu varf cu faina
  • 1 ceasca cu ulei
  • sare si piper sau condimente dupa gust

Mod de preparare

Carnea de pui se spala si se pune la rumenit impreuna cu ceapa tocata marunt in ulei incins.

Apoi se toarna putina apa si se fierbe inabusit.

Mararul se spala bine, se toaca mai mare si se adauga peste carne cand aceasta este aproape gata.

Faina se desface in putina apa rece(ca sa nu faca cocoloase), apoi se toarna peste carne si marar. Tot acum se pun si condimentele.

Se fierbe acoperit cam 10-15 minute la foc mic.

Se poate servi si calda si rece. Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise