Mancare de rosii cu carne de pui si orez

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • carne de pui (pulpe
  • aripioare
  • piept)
  • 1 cana orez
  • 4 cani supa de pui
  • 5 rosii
  • 2 gogosari
  • 1 ardei galben
  • 1 ceapa
  • 1 lingura pasta de tomate
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • busuioc
  • delikat
  • zahar
  • 1 legatura patrunjel

Mod de preparare

Carnea se spala si se pune la fiert in apa cu delikat. Dupa ce aceasta a fiert se scoate si se prajeste in ulei incins, apoi se scoate pe un servetel.

In ulei se pun la calit ceapa, gogosarii si ardeiul taiate, adaugandu-se apoi o cescuta de apa, lasandu-se sa fiarba inabusit.

Se adauga apoi orezul curatat si spalat si supa, lasandu-se la foc mic pentru 25 min si amestecandu-se usor sa nu se lipeasca.

Cand orezul e aproape fiert se adauga rosiile oparite si tocate in prealabil, pasta de tomate si carnea, condimentandu-se dupa gust.

Se mai lasa 10 min, se adauga patrunjelul tocat si se serveste calda alaturi de muraturi.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise