Mancare de spanac

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 kg spanac proaspat
  • 1 morcov
  • 1 capia
  • 1 ceapa
  • 2-3 catei de usturoi
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 1 lgt curry
  • 1 lgt boia dulce
  • 1 lgt vegeta
  • sare
  • pasta de rosii

Mod de preparare

Spanacul spalat se pune in apa clocotita cu sare, dupa vreo 10 minute se pune la scurs. Calim ceapa tocata impreuna cu usturoiul zdrobit, adaugam morcovul ras si ardeiul tocat. Peste legume punem la calit si spanacul tocat, adaugam condimentele si cateva polonice de apa de la fiertul spanacului. Cand au fiert legumele punem bulionul si verdeata.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise