Stevia se spala foarte bine in mai multe
ape.Se rup apoi cozile si nervurile mai groase.
Punem apa cu un praf de sare la fiert ,
iar cand aceasta fierbe se adauga stevia
si se da un clocot doua.
Se scurge bine de apa intr-o sita,apoi se pune pe un fund si se taie bucati.
Ceapa taiata marunt se caleste in ulei si apa .
Cand este gata se adauga bulionul si o jumatate de cana
din zeama in care a fiert stevia.
Cand incepe sa fiarba se adauga si stevia.
Se potriveste gustul cu sare si vegeta.
Se amesteca bine si gata!
Recomand sa fie servita langa o bucata buna de mamaliga. :)
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise