MANCARE DE TELINA CU NAUT

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 grame naut
  • 400 grame telina
  • 100 grame ceapa rosie
  • 50 ml ulei masline
  • 2 ardei iuti
  • 1/2 legatura de patrunjel
  • sare, piper, curry

Mod de preparare

1. Nautul se alege, se spala, se pune la fiert in apa rece cu putina sare, pe flacara mica, acoperit, pentru aproximativ 30 minute;

2. Telina si ceapa se curata, se spala, telina se taie cubulete, se pune la calit intr-o tigaie cu ulei, apoi se adauga curry si ceapa rosie taiata julien;

3. Nautul se scurge de apa, se adauga peste compozitia de telina, apoi se pune ardeiul iute feliat subtire (optional), patrunjelul tocat si se fierbe pana incepe sa se lege;

4. Se poate servi simplu sau insotind preparate de oaie sau vita.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise