Mancare de telina cu pui

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un piept de pui mare dezosat
  • 1 telina mare
  • 1 ceapa rosie
  • 200 g masline negre
  • 1 rosie mare
  • 1 lamaie
  • 1 lingurita de miere
  • 1 lingura de faina de soia
  • ulei de masline,patrunjel verde

Mod de preparare

Pieptul de pui se fierbe bine apoi se scoate si se taie fasii.

Telina se taie cubulete.Ceapa se toaca marunt. Rosia se da pe razatoarea mare. Lamaia se taie felii.

Legumele se calesc putin in ulei, apoi se adauga apa ramasa de la pieptul de pui si faina de soia si se lasa sa fiarba bine.La sfarsit se adauga maslinele, lamaia feliata si se mai fierb putin impreuna cu carnea de pui.

Se pune patrunjel verde si eventual smantana cand se serveste.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise