Mancare de telina cu pui

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un piept de pui mare dezosat
  • 1 telina mare
  • 1 ceapa rosie
  • 200 g masline negre
  • 1 rosie mare
  • 1 lamaie
  • 1 lingurita de miere
  • 1 lingura de faina de soia
  • ulei de masline,patrunjel verde

Mod de preparare

Pieptul de pui se fierbe bine apoi se scoate si se taie fasii.

Telina se taie cubulete.Ceapa se toaca marunt. Rosia se da pe razatoarea mare. Lamaia se taie felii.

Legumele se calesc putin in ulei, apoi se adauga apa ramasa de la pieptul de pui si faina de soia si se lasa sa fiarba bine.La sfarsit se adauga maslinele, lamaia feliata si se mai fierb putin impreuna cu carnea de pui.

Se pune patrunjel verde si eventual smantana cand se serveste.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise