Mancare de vara

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 dovlecel
  • 2 ardei grasi verzi
  • 2 ardei grasi rosii
  • 1 bulb de fenicul
  • 3 cepe mari rosii
  • 1 capatana de usturoi
  • 3 rosii bine coapte
  • 100 ml ulei de masline
  • busuioc proaspat, cimbrisor, boia dulce sau iute (dupa preferinta), sare

Mod de preparare

Se taie dovlecelul, ardeii si feniculul in bastonase. Se curata ceapa si usturoiul, se taie ceapa pestisori si cateii de usturoi se lasa intregi. Se feliaza rosiile.

Intr-o tigaie se incalzeste uleiul si se adauga feniculul. Dupa 5 minute se adauga dovlecelul, ardeii si ceapa, iar dupa alte 5 minute, rosiile si usturoiul. Se amesteca frecvent cu o spatula. Cand legumele sunt facute, ramanand putin crocante, se pun condimentele si sarea. Mancarea este gata de servit.

Desigur, poate fi considerata si ca garnitura langa o friptura buna.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise