Mancare de varza dulce

Timp pregatire
135 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • -2 verze potrivite
  • -ulei
  • -pasta de ardei
  • -suc de rosii
  • -cimbru
  • -foi de dafin
  • -2 legaturi de marar
  • -apa

Mod de preparare

Se curata cele doua verze de foile exterioare, se spala si se taie in patru fiecare varza. Se toaca marunt si se pune intr-un lighean, iar cand este gata toata varza de tocat se freaca cu sare ca sa-si scoata toxinele. Apoi o stoarcem bine si o punem in cratita, unde vom adauga pasta de ardei, sucul de rosii, mararul, cimbrul, foile de dafin, apa si uleiul. Punem apoi cratita in cuptorul bine incins si o lasam pana se moaie varza.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise