Mancare de vinete

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1/2 kg vinete
  • 2 rosii mari
  • 1 ardei capia
  • 1 ceapa
  • 1 capatana de usturoi
  • 1 lingura migdale macinate
  • 1 lingura fistic macinat
  • 1 lingura nuci macinate
  • 1 lingurita faina de soia
  • 1 morcov
  • 1 lingura de vin rosu
  • magheran oregano busuioc rosmarin
  • ulei de masline, sare

Mod de preparare

Vinetele se oparesc in apa cu sare. Ardeiul, morcovul si ceapa se rad si se calesc in putin ulei cu faina de soia si condimente.Se adauga putina apa si se fierb pana se inmoaie.Se adauga vinetele si sucul de rosii. Apoi se pun migdalele, fisticul si nucile si la sfarsit se adauga vinul rosu.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise