Mancare de vinete cu pui

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg. vinete
  • 2 bucati pui dezosat
  • 2 capatani de usturoi
  • 2 ardei grasi
  • 5 - 6 rosii
  • ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Tai ardeiul; marunt, cala ciorba, apoi tai carnea de pui si rosiile bucatele. Pui ulei la incins si pui ardeiul, rosiile si usturoiul taiat marunt. Apoi adaugi carnea de pui, iar dupa 15 minute si vinetele taiate bicati. lasi totul sa fiarba. Condimentezi totul cu sare si piper dupa gust. Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise