MANCARE DE VINETE FARA CARNE

Timp pregatire
140 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg vinete
  • 500 g rosii
  • 4-5 cepe
  • o capatana usturoi
  • 250 ml ulei
  • o legatura patrunjel
  • sare,piper dupa gust

Mod de preparare

Vinetetele se spala,se taie in felii rotunde,se oparesc 5 minute in apa cu sare si se lasa sa se scurga bine ,presate intre doua capace de lemn,cu o greutate deasupra.Dupa ce s-au scurs,se prajesc in ulei.Ceapa se taie pestisori si se caleste impreuna cu usturoiul.Rosiile se oparesc cca 1 minut,se decojesc si se taie rondele.se aseaza intr-un vas un strat de vinete,unul de rosii,unul de ceapa,se presara piper si verdeata tocata marunt.Se toarna uleiul ramas si o cescuta cu apa si se da la cuptor.Se serveste rece sau calda.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise