mancare macedoneasca

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ardei grasi
  • rosii
  • branza de oi
  • sare piper dupa gust

Mod de preparare

se taie ardeii nu prea mici mai mult se rup in ulei incins se lasa pana se prajesc bine 10-15 min ,apoi se adauga rosiile peste ardei se lasa inca 10 minute apoi se adauga branza de oi peste ardei si rosii se condimenteaza se sareaza nu prea mult deoarece branza de oi este sarate apoi putin piper si asta e foarte usoara mancare de vara pofta buna

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise