Mancare mexicana

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • - 500 grame carne tocată amestec porc şi vită
  • - 400 grame fasole roşie
  • - 4 roşii coapte
  • - 2 cepe
  • - 2 ardei capia
  • - un ou
  • - muştar
  • - condimente (chilli, piper, sare)
  • - sosuri picante

Mod de preparare

- se toacă o ceapă şi se adaugă peste carnea tocată. Peste ele spargem un ou şi turnăm sos picant. Amestecăm, iar apoi formăm chifteluţele .

- între timp tăiem ceapa julien, ardeiul în felii lungi şi subţiri. Decojim roşiile şi le tocăm mărunt.

- prăjim chifteluţele.

- se căleşte ceapa , iar apoi se adaugă roşiile . Peste, se pune fasolea , iar apoi ardeiul.

- se lasă la foc redus 5-10 minute, iar apoi adăugăm condimentele (sos iute şi chilli).

- după alte 10 minute se adaugă chifteluţele pentru a se încălzi

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise