Mancarea minune

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cepe mari(2 legaturi ceapa verde)
  • 4 catei de usturoi
  • 6 carnati oltenesti
  • 6-8 rosii
  • branza telemea
  • 8 oua (2 pt.fiecare persoana)
  • ulei
  • sare,piper
  • busuioc,boia iute

Mod de preparare

Intr-o tava potrivita se pune putin ulei,se adauga ceapa taiata pestisori(marunt),usturoiul tocat marunt,carnatii taiati felii.Se adauga rosiile taiate rondele,se rade deasupra branza peste care se presara piperul,busuiocul si boiaua.Separat se bat ouale foarte bine cu putina sare dupa care se toarna peste compozitie.Se incinge cuptorul bine si se lasa 1h-1,30h, la foc mic.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise