Mancarica cu ciuperci

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500gr ciuperci
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ardei rosu/verde
  • 2 rosii
  • 100ml smantana
  • usturoi dupa gust
  • sare,piper,patrunjel

Mod de preparare

Taiem ceapa juliene,si punem la calit,adaugam 2 dinti de usturoi,lasam sa se caleasca 1-2 minute si adaugam morcovul dat pe razatoare si apoi rosiile curatate si taiate cubulete.Lasam sa se caleasca aprox 5 min si adaugam ciupercile,apoi sare,piper.Lasam ciupercile sa se caleasca cu legumele in jur de 5 min si adaugam vreo 250 ml de apa si lasam in jur de 20 min sub capac la foc mediu mestecand din cand in cand.Dupa ce au fiert adaugam samntana,usturoi pisat bine,patrunjelul si mai lasam 2 min.

Se poate servita cu o mamaliguta si castraveciori murati.

POFTA MARE!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise