Mancarica de ardei copti

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un pachet de ardei copti din congelator (in medie 15 ardei)
  • un morcov
  • o ceapa alba
  • sare, piper, coriandru
  • 2 catei de usturoi
  • 300 ml suc de rosii
  • patrunjel verde tocat
  • 30 ml ulei

Mod de preparare

Legumele se spala, se curata, se toaca. Intr-o tigaie, se pune la incins pe aragaz, 30 ml ulei. Cand s-a incins bine se pune ceapa si morcovul, sarea, piperul, coriandrul si usturoiul zdrobit. Cand acestea s-au inmuiat destul de bine se adauga ardeiul copt peste care pune o cana de apa si se lasa sa fiarba la foc mic. Dupa ce s-au fiert bine, se pune sucul de rosii. Se mai potriveste de sare, dupa caz. Se mai lasa un timp de 10 minute. Se serveste cu patrunjel verde tocat.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise