Mancarica de cartofi

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr cartofi
  • 300 gr carnat uscat afumat
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 catel de usturoi
  • marar
  • 150 ml bulion
  • 1 cutie cu mazare
  • 2 linguri de ulei
  • 1 frunza de dafin
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se curata cartofii si se taie in cuburi.Restul legumelor le curatam si le taiem marunt.Carnatul afumat il taiem in felii sau dupa plac.Intr-o tigaie cu 2 linguri de ulei adaugam ceapa,morcovul,usturoiul taiate marunt si le calim.Adaugam si carnatul afumat amestecand bine si lasand sa se caleasca totul impreuna.Se adauga apoi bulionul si se mai lasa cateva minute inainte sa adaugam cartofii.Cartofii spalati si taiati in cuburi,se adauga peste legumele din oala.Se sareaza,se toarna apa cat cuprinde si se lasa la foc potrivit timp de 20-25 minute.Amestecand din cand in cand si daca mai este nevoie adaugand apa.Cand a scazut apa si cartofii si legumele rezulta a fi fierte se adauga mazarea scursa bine de zeama si se mai lasa inca 10 minute la foc mic.Se ia de pe foc si se serveste.Pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise