Mancarica de Cartofi Cu Ciuperci

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 8-10 cartofi
  • - 1 ceapa
  • - ulei (pentru calit)
  • - 1 morcov
  • - 1 ardei gras
  • - patrunjel
  • - 1 foaie dafin
  • - sare si piper
  • - 2-3 rosii (puteti folosii pasta de rosii)
  • - 12-15 ciuperci (puteti folosi si afumatura sau carne de pui, porc sau vita daca nu gatiti de post)
  • - un cub legume(eu am folosit vita ca asta am avut)

Mod de preparare

Se curata cartofii, ceapa si morcovul, si se taie marunt. Se pun ceapa, morcovul si ciupercile la calit in putin ulei (intr-o oala suficient de mare sa incapa toata mancarea). Se adauga foaia de dafin si un praf de sare si piper.

Cand ceapa sa calit se adauga cartofii taiati cuburi, ardeiul taiat felii si apa cat sa acopere tot. Se acopera oala.

Dupa ce au fiert cartofii adaugati rosiile sau pasta de tomate si lasati sa foarba inca 10-15 minute.

La final adaugati patrunjelul taiat marunt. Puteti servi cu muraturi.

POFTA BUNA!!!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise