MANCARICA DE CEAPA CU CARNE

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • 500 g de ceapa tocata
  • cate o legatura de marar
  • patrunjel tocate marunt
  • 2 linguri de pasta de tomate
  • sare
  • piper
  • delikat dupa gust
  • un piept si pulpele de la un pui

Mod de preparare

Carnea se prajeste, ceapa se caleste impreuna cu verdeata si apoi se adauga carnea prajia, totul se acopera cu apa, se adauga pasta de tomate si se lasa sa fiarba. Dupa ce este gata se persara cu verdeata tocata marunt.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise