Mancarica de crap

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 800 g peste,
  • 1 kg de rosii,
  • 6 cepe,
  • 150 g ulei,
  • cimbru,
  • 1/2 pahar de vin rosu,
  • sare,
  • piper,
  • 1/2 lingurita zahar,
  • 1 lingura faina.

Mod de preparare

Se curata pestele, se spala, se zvanta intr-un stergar si se taie felii de 1,5 cm grosime. Feliile se dau prin faina si se prajesc in uleiul incins, pana ce se rumenesc frumos. - Ceapa curatata, se taie pestisori si se inabusa in uleiul in care s-a rumenit pestele. Cand devine sticloasa, se adauga feliile de peste prajit, o crenguta de cimbru, sare, piper, zahar si rosiile curatate de pielita si taiate bucatele. Se acopera cratita cu un capac si se lasa mancarica sa fiarba incet, pana ce scad rosiile. Se incorporeaza vinul si se mai da in 2-3 clocote. Mancarica de peste se poate servi atat calda, cat si rece.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise