mancarica de dovlecei

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 kg dovlecei
  • 4 cepe potrivite
  • 500 g rosii
  • 3 morcovi
  • ulei sare piper delikat
  • marar patrunjel

Mod de preparare

Se caleste ceapa in ulei alaturi de morcovul ras si de rosiile taiate cat mai marunt fara pielita.se curata dovleceii de coaja ,se taie cubulete si se adauga in oala se presara putin delikat,se aduga 3 cani de apa,sare si piper si se lasa la fiert linistit aprox 45`. dupa ce a scazut mancarea se presara marar si patrunjel si se serveste cu mamaliguta calda.

pofta buna

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise