Mancarica de fasole verde

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 morcovi micii sau unul mai mare
  • 500 gr fasole inghetata
  • 3 linguri ulei
  • sare
  • patrunjel verde
  • 2 catei de usturoi

Mod de preparare

Curatam morcovii si ii dam pe razatoarea cea mai mica. Intr-o cratita incalzim uleiul si adaugam morcovii. Calim morcovii usor 2-3 minute la foc mediu. Adaugam fasolea inghetata si lasam sa fiarba. La nevoie aduagam 2-3 linguri de apa. Nu adaugam prea multa pentru ca nu este o mancarica cu sos.

Cand fasolea este fiarta potrivim de sare si adaugam usturoiul pisat.

Decoram cu patrunjel verde si servim cu multa pofta!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise