Mancarica de gogosari

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5-6 gogosari( ardei capia)
  • 1 ceapa mare
  • 1 lingura pasta de tomate
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • 2 linguri ulei

Mod de preparare

Gogosarii se curata de cotor si se taie felii subtiri. Ceapa se curata si se taie solzisori.

Impreuna se calesc la foc cat de mic in putin ulei. Daca scad mult, se adauga 2-3 linguri de apa.Lasam sa fiarba bine si apoi adaugam pasta de tomate si cimbrul. Mai lasam sa dea doua clocote si apoi lasam sa se raceasca.

Mancarica se serveste la fripturi sau de post se poate manca cu paine moale...

Pofta mare !

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise