Mancarica de legume

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 dovlecel
  • 1 ardei gras
  • 5-6 rosii
  • o mana buna de frunze de spanac
  • cateva fire de patrunjel
  • optional 1 ceapa
  • 5-6 catei de usturoi
  • 4 linguri ulei
  • sare, piper, cimbru, paprika

Mod de preparare

Cand ne-am saturat de carne, putem gati o bunatate doar din legume.

Curatati dovlecelul si taiati-l cubulete sau bastonase, apoi puneti-l la calit in ulei intr-o craticioara. Intre timp curatati si taiati cubulete ardeiul si rosiile (ceapa). Dupa cateva minute adaugati totul peste dovlecei. Condimentati si lasati sa fiarba la foc mic 10 minute. Adaugati frunzele de spanac spalate si taiate mare, cateii de usturoi curatati se feliati si mai lasati sa fiarba inca 10 minute. Daca mai trebuie puteti adauga 50 ml apa clocotita sau putin suc de rosii.

O puteti prepara si cu alte legume, vinete, cartofi, fasole verde, telina, conopida, mazare, etc.

Se serveste ca atare sau ca garnitura. Pofta buna.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise