Mancarica de marar

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 5-legaturi de marar
  • 3-cepe potrivite
  • 500g-carne de porc
  • 1-lamaie
  • 2-lingurite faina
  • 3-linguri bulion
  • 50ml-ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Speli carnea, o usuci cu un servet si o portionezi.Cureti ceapa si o toci.Inabusi carnea impreuna cu ceapa, in uleiul incins, amestecand pentru ca bucatile sa se patrunda.Dupa 10 minute, stingi cu o cana de apa fierbinte si continui fierberea.

Speli mararul si tai frunzele si tulpinile din 2 in 2cm.Decojesti cartofii si ii tai in rondele groase.Cand carnea a fiert, adaugi mararul, feliile de cartofi, apa cat sa acopere ingredientele si lasi mancarea sa fiarba la foc mic, timp de 15 minute.

Scoti pe o farfurie cartofii fierti si ii pastrezi la cald.In vasul cu mancare, adaugi faina amestecata cu bulionul, sare si piper dupa gust si 3 feliute de lamaie.Continui fierberea la foc mic, pana cand sosul se ingroasa, iar uleiul de ridica la suprafata.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise