Mancarica de marar

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3-4 linguri ulei;
  • 5 cepe de marime medie;
  • 6-8 legaturi de marar;
  • 1-2 buc salata verde;
  • 1-2 legaturi stevie;
  • 1 cub Knorr legume;
  • 1 lingurita busuioc;
  • piper si sare (dupa gust).

Mod de preparare

Se toaca ceapa marunt, apoi se pregateste verdeata: se spala si se scot cotoarele de la frunzele de stevie, apoi se rup frunzele (atat salata cat si stevia) in bucati potrivite (nu se toaca deoarece se oxideaza si isi schimba gustul).

Se incinge uleiul in care se pune ceapa tocata marunt si se caleste pana devine lucioasa apoi se stinge cu un pahar de apa.

Se adauga frunzele rupte in prealabil, se completeaza cu apa cat sa le cuprinda si se lasa la fiert.

In timpul acesta, se toaca mararul care se adauga cam la 10 minute dupa ce compozitia a dat in clocot si cubuletul de Knorr. (observatie: adaugati numai 3/4 din cantitatea de marar).

Spre final, cand mancarica este fiarta si a scazut apa, se adauga restul de 1/4 de marar, lingurita de busuioc, piperul si sarea in functie de gustul fiecaruia.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise