Mancarica de mazare cu pui

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cepe;
  • 1 morcov;
  • 1 cutie rosii in bulion sau 3 rosii;
  • 3 cutii mazare;
  • 1 pui;
  • marar;
  • sare, piper

Mod de preparare

Ceapa si cu morcovul se curata si se taie.

De la pui se aleg doar pulpele si pieptul si se pun la prajit. Dupa ce s-au prajit se pun pe o farfurie.

Intr-o cratita se pune ulei si cand este incins se pune ceapa cu morcovul si se calesc. Dupa ce s-au calit se pun rosiile in bulion sau rosiile, se lasa putin sa dea in clocot si dupa aceea se pun cutiile de mazare si se pune si puiul prajit.

Se pune dupa gust sare si piper si mararul tocat. Se lasa sa dea in clocot si dupa ce l-ati condimnetat dupa gust il mai lasati pana considerati ca este gata.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise