Mancarica de praz

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 bucati de praz
  • ulei
  • pasta de tomate
  • faina
  • sare
  • vegeta.

Mod de preparare

Cele doua bucati de praz se spala bine si se taie bucatile de circa 2 cm care la randul lor se taie in patru.Intr-o cratita cu putin ulei se adauga prazul si putina apa,sare si vegeta dupa gust si se lasa pe foc adaugandu-se apa din cand in cand pana se inmoaie prazul,se adauga pasta de tomate,se prepara separat putina faina amestecata cu putina apa si se adauga peste mancarica se mai dau doua trei clocote si pofta buna.Se poate prepara si cu carne dar este buna oricum.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise