Spala bine toate legumele. Tocam ceapa solzisori si ardeiul gras fasii mai groase si potrivit de lungi. Le aruncam in uleiul bine incins pana incepe ceapa sa capete o culoare putin aurie. Stingem cu 2 pahare de apa si adaugam prima data cartofii si fasolea verde pentru ca fierb mai greu.Cand fasolea s-a inmuiat cat de cat adaugam dovlecelul. Mai lasam sa fiarba 10 minute si adaugam rosiile fie tocate cuburi fie date pe razatoare. Condimentam cu sare , cimbru si piper si lasam la foc mic pana fierb rosiile si scade apa. Ornam cu patrunjel si servim cu catraveciori acri de vara in saramura.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise