Mancarica de vara

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cepe mari
  • 3 ardei grasi
  • 600 gr fasole verde
  • 500 gr dovlecei
  • 6 cartofi potriviti
  • 4 rosii mari
  • o legatura de patrunjel
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • ulei

Mod de preparare

Spala bine toate legumele. Tocam ceapa solzisori si ardeiul gras fasii mai groase si potrivit de lungi. Le aruncam in uleiul bine incins pana incepe ceapa sa capete o culoare putin aurie. Stingem cu 2 pahare de apa si adaugam prima data cartofii si fasolea verde pentru ca fierb mai greu.Cand fasolea s-a inmuiat cat de cat adaugam dovlecelul. Mai lasam sa fiarba 10 minute si adaugam rosiile fie tocate cuburi fie date pe razatoare. Condimentam cu sare , cimbru si piper si lasam la foc mic pana fierb rosiile si scade apa. Ornam cu patrunjel si servim cu catraveciori acri de vara in saramura.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise