MANCARICA DE VINETE

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 vinete mici taiate cuburi
  • 2 lingurite de ulei de masline
  • 2 salote tocate
  • un ardel rosu si unul verde taiat in bucati mari
  • un ardel iute curatat de samburi si tocat marunt
  • 500 g carne vita
  • o lingurita de margarina
  • o lingurita de pasta de tomate
  • 500 ml de supa
  • sare
  • piper
  • patrunjel tocat marunt

Mod de preparare

Carnea se portioneaza, se da prin ulei timp de 10 min intr-o tigaie, se adauga margarina.Se ia de pe foc. Intr-o oala, se pun legumele in supa la fiert , se adauga carnea, se lasa sa fiarba circa 30 minuute. Se pune sare, piper si ardeiul iute dupa gust. Se ia de foc si se presara deasupra patrunjel verde tocat marunt.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise