Mancarica delicioasa a la marilena

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 8-10 aripioare pui
  • o ceapa
  • 300g arpagic
  • 300g ciuperci mici
  • 300-400g bacon sau kaiser afumat o lingura faina
  • 200g smantana
  • 1-2 linguri sos soia
  • marar patrunjel
  • sare
  • piper
  • knorr cu aroma de gaina
  • 50g unt
  • ulei.

Mod de preparare

Se pune uleiul la incins cu untul se pun la prajit aripioarele ,se scot dupa ce s-au rumenit usor,se pun bucatelele de bacon. Dupa ce s-au rumenit usor se scot si ele, se adauga arpagicul curatat, se scoate si el, in aceeasi grasime se pun si ciupercutele intregi. Se calesc un pic si se scot si ele. In uleiul ramas se pune ceapa taiata ceapa ce se inmoaie, se adauga faina, smantana si sosul soia, se stinge cu apa si se pun aripioarele, kaiserul, arpagicul si catre final ciupercile. Se pune si lingurita de knorr de gaina, se potriveste de sare, piper si se da la cuptor pt 15-20 min. Se pune la final marar si patrunjel tocat. Pofta buna!!! E delicioasa!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise