Marar in otet

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10 legaturi de marar
  • 1 litru otet de 9 grade

Mod de preparare

Spalati bine si uscati borcanele. Spalati si zvantati mararul, indepartati partea mai groasa a tulpinii si indesati-l bine in borcane.

Umpleti borcanele cu otet pana sus. Lasati cateva minute sa iasa aerul, agitand putin borcanele, apoi completati cu otet. Strangeti bine capacele si puneti-le in camara.

Ideal pentru sosuri, tocanite, salate, sarmale si fripturi.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise