Marinata de peste

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 kg de peşte mărunt tăiat felii de 1 deget
  • cam 6 morovi+ 6 cepe mari(depinde de oală)
  • 1 pahar de ulei(cam 100 ml)
  • 1 pahar de otet(100 ml)
  • foi de dafin
  • bulion + pasta de tomate pana da peste compozitie (cam 2 l de bulion mai gros)
  • putin zahar(2 linguri)
  • 1-2 lingurite de vegeta, piper, ghimbir, alte mirodenii(dupa preferinte si posibilitati)
  • Am mai pus si o legatura de patrunjel sau marar, uneori.

Mod de preparare

Se aşază astfel:1 rând de morcovi+ ceapa taiată( eu pun şi o jumătate de ţelină cubuleţe)

1 rând de peşte( se tot repeta)

Se pune intr-o oală sub presiune cam 50 de minute de când incepe sa fiarbă. Dai focul pe mic, bre, cand ţiuie ca nebuna! O laşi să se racească şi verifici dacă s-au făcut toate. Daca peştii nu s-au fiert destul, mai pui pe foc mic.

Cine doreste să o ţina mai mult, o pune în borcane si o sterilizează. Poţi pune şi puţin salicilat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise