Marinata in stil asiatic pentru miel pregatita cu aparatul de marinat FoodSaver

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cepe verzi mici
  • 4 linguri sos dulce de soia
  • 1 lingura sos de peste
  • 2 linguri ulei susan
  • 1 lingurita suc lamaie
  • 1 lingurita ghimbir proaspat ras
  • 1/2 lingurita turmeric
  • piper proaspat macinat

Mod de preparare

Vom toca ceapa verde, apoi dam prin razatoare ghimbirul. Le punem intr-un bol incapator si le amestecam, apoi dam prin marinata cotletele de miel.

Pregatim aparatul de marinat FoodSaver si caserola pentru marinare rapida.

Punem cotletele in tava pentru marinare rapida, scurgem marinata ramasa peste carne, punem capacul si inchidem ermetic, rotim butonul pana la semnul ce indica caserola inchisa, apoi folosim furtunul ce o leaga de aparatul de vidat Food Saver.

Pornim aparatul si repetam operatiunea de 3 ori. Acest lucru ne asigura o marinare rapida si o carne frageda si aromata in doar cateva minute.

Daca avem un aparat ce are functie de marinare, folosim doar o singura data functia respectiva. Dupa acest interval deconectam caserola de la furtun, rotim butonul alb pentru a o deschide si asta este tot!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise