marmelada de caise foarte coapte

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 kg caise
  • 1 kg zahar

Mod de preparare

Se dau caisele prin masina de tocat.

Se fierbe zaharul cu atita apa cit sa-l poata dozolva, pina se leaga, se adauga piureul de caise amestecind continuu 15- 20 minute pina marmelada este buna de pus in borcane.

Se mai pot fierbe de la inceput zaharul cu piureul de caise, dar in cazul acesta trebuie amestecat continuu ca sa nu se lipeasca, sa nu se arda marmelada.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise