Marmelada de prune

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Prune brumarii de toamna foarte coapte
  • zahar.

Mod de preparare

Prunele se oparesc si se curata de pielita si se scot samburii.Pentru 2 kg de prune curatate trebuie 1 kg de zahar,se amesteca si se lasa pana a doua zi,se pun la fiert,mai intai la foc mic,pana se topeste zaharul,apoi la foc iute,pentru a nu se inchide la culoare,se amesteca mereu.

Cand este suficient de legata,se pune fierbinte in borcane incalzite in cuptor si se leaga cu celofan sai li se pun capace,dupa ce s-a racit.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise