Marmelada melanj

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg mere
  • 1 kg pere
  • 1 kg prune
  • 1 ½ kg zahar
  • 1 pahar apa

Mod de preparare

Se curata de coaja merele si perele, se scot simburii(si la prune). Se taie fructele bucati si se dau prin masina de tocat, se amesteca cu zaharul si cu un pahar cu apa. Se pun sa fiarba la foc mic pina se ingroasa bine. Se asaza fierbinte in borcane incalzite. Se leaga dupa ce s-a racit.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise