Marmelade de agrise

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1000 g agrise
  • 800 g zahar
  • 1 plic de zahar vanilat
  • 1 plic Gelfix Clasic

Mod de preparare

Se spala agrisele si se lasa la zvintat

se indeparteaza coditele. Se taie agrisele si se amesteca cu zahar vanilat. Se toarna continutul plicului de Gelfix Clasic amestecat in prealabil cu 2 linguri de zahar si se dau in clocot. Se dauga restul de zahar, se lasa sa fiarba cca. 5 min amestecind continuu dupa care se ia de pe foc.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise