Mazare cu aripioare la cuptor

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 Borcane de Mazare
  • 8 Aripioare
  • 1 Ardei rosu ( tocat marunt )
  • 2 Cepe ( tocate marunt )
  • 1 Morcov ( ras )
  • 3 linguri de unt
  • 3 linguri de bulion
  • 3 Foi de dafin
  • 1 Legatura de Patrunjel
  • 1 Lingura delicat ( secretul gustului )

Mod de preparare

Aripioarele se fierb intr-o oala, se spumeaza si se pun deoparte.

Se incinge untul intr-o tigaie si se calesc ceapa, bulionul, morcovul si ardeiul.

Intr-o oala ( pentru cuptor ) se pun aripioarele, mazarea din borcan cu tot cu apa , legumele calite si foile de dafin.

Se mai completeaza cu apa daca mai este necesar.

Se baga totul la cuptorul bine incins pentru 40 de minute.

Se condimenteaza dupa gust.

Dupa ce a fost scoasa din cuptor se adauga patrunjelul tocat marunt.

Sa aveti pofta !

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise